Living

LIVING


Daca privim locuinta ca pe un atlas de experinte unde avem posibilitatea de a le expune fizic sau emotional (suveniruri din calatorii, cadouri de la prieteni si familie) livingul ar reprezenta cuprinsul atlasului, spatiul în care sunt expuse toate aceste lucruri mici care ne fac viata mai frumoasa, spatiul cel mai vizibil al fiecarei locuinte, spatiul în care ne primim prietenii la cina si familia în vizita, spatiul care vorbeste celorlalti despre noi.  


Amenajarea livingului trebuie sa ne reprezinte în totalitate, la fel ca amenajarea dormitorului, însa spre deosebire de dormitor, livingul este menit sa fie mai conservator, poate nu la fel de frapant ca amenajarea unui dormitor, nu la fel de revelant.

Fiind spatiul încaperii cu cea mai mare încarcatura sociala - spatiul de primire, în care ne petrecem majoritatea timpului de acasa, acesta trebuie sa beneficieze de cea mai buna lumina naturala, si de ce nu de cea mai frumoasa deshidere spre mediul exterior.


Specialistii designului interior afirma ca livingul este cel care ar trebui sa faca legatura între spatiul interior si cel exterior, între trairile noastre interioare si interactiuniile sociale, fiind vazut ca o entitate de tranzitie atat vizuala cat si emotionala. Este încaperea cea mai neutra din spatiul nostru personal, din locuinta noastra.


Recomandarile în ceea ce priveste amenajarea livingului sunt vaste si exhaustive, iar variantele cromatice si tactile se incadreaza in aceste caracteristici. Cu toate astea, sunt cateva reguli de care trebuie sa tinem cont cand alegem obiectele de mobilier ale livingului, pentru ca acesta sa ne creeze senzatia de caldura, de primire, de acasa.Unele dintre acestea sunt obiectele absolut necesare ale livingului, precum canapeaua, fotoliul, masuta de cafea, comoda si biblioraftul. Acestea sunt cerintele de confort minimale ale unui living, însa amenajarea poate capata valente extinse si se pot adauga elemente în plus in functie de spatiul de care dispune livingul, de numarul de persoane care-l utilizeaza, si de preferintele individuale ale fiecarui beneficiar.


Pentru ca tinem la confortul tau si dorim sa ai parte de ceea ce-ti doresti, atelierul nostru dispune de consultanta de design, cu ajutorul caruia noi iti vom putea realiza obiectele de mobilier dorite, conturate sau imaginate. Echilibrul vizual si confortul fizic sunt doua dintre aspectele pe care le urmarim.

Portofoliu Apartamente