Dormitor

DORMITOR


Cand vorbim despre designul unui dormitor, ne referim la aceea încapere rezervata doar pentru noi, fiind spatiul în care ne debarasam de incarcatura sociala si emotionala a  intregii zile.


Dormitorul, dintre toate incaperile unei locuinte este spatiul cel mai intim si reflecta cel mai bine partea creativa si poate oglindi acea latura rezervata a fiecaruia dintre noi. Fata de living sau baie, care sunt incaperile vizibile si deschise ale locuintei nostre, dormitorul ne reprezinta si ne deserveste în totalitate pe noi insine.

E spatiul unde ne putem pune toata creativitatea la bataie, si în acelasi timp spatiul care ar trebui sa ne determine sa facem tranzitia la sfarsitul unei zile lungi intre realitate si vis.


De aceea printre recomandarile unei amenajari corecte ale dormitorului, cel mai important aspect dupa ergonomia obiectelor de mobilier, este baza cromatica a acestora.


Atelierul nostru pune la dispozitie o gama larga de variante cromatice si texturi pentru ca tu sa-ti testezi creativitatea în ceea ce priveste amenajarea dormitorului. Variantele de amenajare sunt în acord cu dorintele tale, mobilierul personalizat fiind parte dintr-un context integrat, datorita serviciilor noastre de design interior.


Avem posibilitatea de a combina elemente din placi de fibra lemnoasa cu cele din lemn masiv pentru a-ti oferi mai multe posibilitati de amenajare a locuintei.


Colaboram cu producatori de placi MDF si PAL care sunt lideri in domeniu si inovatie, astfel mobila locuintei tale poate lua valente tactile dintre cele mai diverse, de la placi cu noduri si porozitate care indeplinesc caracterul lemnului masiv, pana la placi care reproduc o suprafata pietroasa periata sau placi care reproduc o suprafata prelucrata cu spaclul.


Acestea pot fi utilizate atat la realizarea corpurilor de mobilier, cat si la realizarea panourilor decorative ale încaperilor, mascarea diferitelor zone tehnice.

Portofoliu Apartamente