Despre Noi

DESPRE NOI


Suntem o echipa mixta, cu pofta de proiecte frumoase, si clienti fericiti. Avem o experienta de 15 ani în domeniul productiei de mobilier din lemn masiv, iar acum dorim sa oferim clientilor nostri actuali si viitori posibilitatea de a-si largi optiunile, si de a le pune la dispozitie un mobilier accesibil însa care respecta cerintele de design si estetica, prin extinderea departamentului de productie pe elemente din panouri de lemn, PAL si MDF. 


Atelierul nostru dispune de consultanta de design, lucram în permanenta cu specialisti în domeniul amenajarilor interioare, designeri, arhitecti, experti în executie si productie mobilier, astfel clientii nostri vor avea posibilitatea unei consilieri eficiente cand aleg sa-si amenajeze sau reamenajeze locuinta. 

Deoarece fiecare proiect al nostru este cel mai important pentru clientii nostri, dorim sa fie întru totul asa cum si-l închipuie beneficiarul, astfel punctul de pornire în realizarea oricarei amenajari este o simulare virtuala 3D, imagini fotorealiste, indicarea materialelor si echipamentelor folosite, pentru a contura cat mai aproape de realitate dorinta clientului. Rezultatul final decurge din cei doi factori: ceea ce-si doreste clientul si ceea ce îi propunem noi în materie de design si productie mobilier.


Astfel în momentul în care iti doresti amenajarea sau reamenajarea locuintei, stabilim o întalnire pentru a discuta despre detaliile acestui demers, pentru a contura cat mai bine imaginea pe care o aveti despre aspectul locuintei, iar noi va vom putea face o propunere si un concept cat mai aproape de ceea ce va imaginati.


Urmatorul pas este relevarea locuintei. În aceasta etapa daca sunt deja realizate racordurile si finisajele (gresie, faianta, pardoseala) va vom face o propunere tinand cont de acest lucru, astfel încat totul sa aiba o imagine unitara. In caz contrar propunerea nostra va integra si aceasta etapa de finisaje.

 

În momentul în care v-am convins prin concept, cost, stabilind detaliile despre amenajare si productia mobilei, urmeaza semnarea contractului, cu un avans de 50% din costul total. Diferenta din costul total se va achita în ziua în care finalizam montajul.


Din momentul în care am stabilit colaborarea pana în momentul în care livram si montam mobila aproximam 30-40 de zile.  Echipa de montaj formata din tamplari cu experienta va avea grija de cele mai minutioase detalii astfel încat sa primim feedback si recomandari pozitive din partea clientilor nostri. Stim ca succesul nostru depinde de multumirea si fericirea clientilor.

Portofoliu Apartamente