Bucatarie

BUCATARIE


Arta culinara reprezinta una dintre cele 7 arte alaturi de pictura, sculptura, arhitectura, muzica, dans, cinematografie, iar fiecare dintre noi este un artist în propria-i bucatarie. Ca un veritabil artist, în procesul de creatie trebuie cautat si gasit echilibrul si starea pentru a realiza opera desavarsita. 


O bucatarie utilata adecvat si dimensionata ergonomic reuseste sa faca din activitatea culinara o experienta relaxanta. În amenajarea unei bucatarii cel mai important aspect de care trebuie sa se tina cont e dimensionarea corpurilor de mobila si a spatiilor de lucru dintre acestea. 

Gatitul poate fi asemanat metaforic cu dansul, miscarile pe care le facem în timp ce gatim trebuie sa fie cand ferme, cand suave, în functie de timpul pe care îl avem la dispozitie pentru a gati cina, dejunul sau pranzul.


Obiectele de mobilier trebuie sa fie capabile sa raspunda acestor miscari, sa incorporeze sistemele de închidere si deschidere adecvate, sa fie silentioase, usor de manevrat, însa în acelasi timp solide si sa reziste în timp.


Atelierul nostru colaboreaza cu producatori de marca pentru a garanta longivitatea mobilierului, propunem sisteme certificate si testate, accesorii care îmbina ergonomia cu designul, pentru ca experienta culinara sa devina un hobby caruia ii dedici din ce in ce mai mult timp.

Portofoliu Apartamente