Baie

BAIE


Suntem de multe ori prinsi în activitatile cotidiene, iar în anumite momente atat de solicitati încat relaxarea de la sfarsitul zilei inseamna o baie fierbinte si un pahar cu vin de calitate. 

De aceea este foarte important ca baia sa fie universul nostru de reculegere dupa o zi plina, iar amenajarea si mobilarea ei sa ne activeze simturile. Multe lucruri în viață pot fi simplificate și îmbunatatite prin minimizarea inteligentă, iar eliminarea elementelor superflue ale baii ne deschide calea spre experiente vizuale precise, clare, organizate.

Protagonistii unei bai sunt bineinteles obiectele sanitare, însa ambianta acesteia este întregita de spatiile de depozitare, si anume de obiectele de mobilier.


Acestea trebuie gandite astfel încat sa combine functionalitatea cu estetica, sa fie realizate dintr-un material care raspunde bine la schimbarea de temperatura si umiditate a acestei incaperi.


Deoarece ne dorim sa oferim obiecte cu o viata cat mai lunga, atelierul nostru dispune de tehnologie noua de frezare si cantuire a placilor componente ale mobilierului, facandu-le durabile si cu un design placut,  care raspund cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Portofoliu Apartamente